Chiptuning Zeeland - Auto laten chiptunen in Zeeland - Unlimited Tuning Zeeland
Auto Chiptunen zeeland
5.0
5/5

gebasseerd op 10 reviews

Het proces van chiptuning

Wilt u uw auto laten chiptunen? Daarvoor moet u bij Unlimited Tuning Zeeland zijn. De experts voor chiptuning in Zeeland.

01

Contact met Unlimited Tuning

De eerste stap in het chiptuning proces begint met het opnemen van contact met Unlimited Tuning Zeeland. Tijdens dit contact bespreekt u de wensen en verwachtingen, en krijgt u informatie over wat mogelijk is voor uw voertuig.

Rijanalyse middels een testrit

Voordat er aanpassingen worden gedaan, voert Unlimited Tuning een testrit uit om de huidige prestaties van uw auto te beoordelen. Dit helpt de tuner om een duidelijk beeld te krijgen van hoe de auto reageert onder verschillende omstandigheden en om eventuele bestaande problemen te identificeren.

02

03

Software uitlezen

Met behulp van gespecialiseerde apparatuur wordt de originele software van de auto’s ECU uitgelezen. Dit zorgt ervoor dat de tuner een exacte kopie heeft van de huidige instellingen en configuraties van de motor.

Aanpassingen maken in de software

Op basis van de resultaten van de testrit en de uitgelezen software, maakt de tuner aanpassingen aan de software om de prestaties van de auto te optimaliseren. Dit kan betrekking hebben op parameters zoals brandstofinjectie, ontstekingstiming en turbodruk.

04

05

Terugschrijven in de ECU

Nadat de aanpassingen zijn gemaakt, wordt de aangepaste software teruggezet in de ECU van de auto. Dit proces overschrijft de originele software met de nieuwe, geoptimaliseerde versie.

Afronden van de tuning

Na het terugschrijven van de software wordt de tuning afgerond. De auto wordt opnieuw getest om ervoor te zorgen dat alle aanpassingen correct zijn geïmplementeerd en dat de auto naar tevredenheid presteert. U krijgt feedback over de gemaakte veranderingen en eventuele aanbevelingen voor toekomstig onderhoud of aanpassingen.

 

06

Laat mijn auto chiptunen

Wat zeggen onze klanten over onze chiptuning Zeeland

Wilbert
Wilbert
2023-07-13
Als je een bedrijf zoekt wat echt maatwerk leverd, ben je hier aan het juiste adres!
Erwin Panhuyzen
Erwin Panhuyzen
2023-06-06
BMW XHP Automaat tuning laten uitvoeren. Prettige communicatie, goede adviezen en doen wat ze beloven.
Jeroen
Jeroen
2023-05-24
Deskundig, vlot en flexibel.
K9 Wintam privétraining
K9 Wintam privétraining
2023-04-11
Software/OBD aanpassing laten doen bij Mini clubman S Tot nu toe zeer tevreden
Paul Berer
Paul Berer
2022-12-08
Op diverse fora staan alleen maar goede berichten over dit bedrijf. Voor mij de reden om dit bedrijf mijn Renault Clio IV 0,9 TCE te laten chip-tunen maar dan op de professionele manier. Dus het herschrijven van de programmatuur van het motormanagement. Doel, een soepeler rijgedrag van de auto vooral in het lage toerental. Contact vooraf was zeer informatief en werden de reëel haalbare resultaten besproken. Afspraak maken ging snel en hartelijk. Ontvangst was zeer vriendelijk. Hier werd vooraf duidelijk uitgelegd wat de tuning inhoud en wat je ervan verwachten mag. Tijdens het proefrijden een uitstekend bakje koffie met unlimited koekjes en chocolade laten smaken. Hierna tijd om er met mijn neus erbovenop te staan. Auto werd met zeer veel respect behandeld. Zoals netjes hoesje over de stoel en dat soort dingen. Eerst werd de data opgehaald. Hierna bewerkt en weer netjes teruggezet in het systeem. Tijdens de afsluitende proefrit bakje twee laten smaken met dit keer een stevig stuk speculaas. Volgende week wordt het K&N filter geleverd en gemonteerd. Nick heeft een uitstekende job gedaan. Ik ken mijn auto niet meer terug. Zeer soepeler verloop door het toerental. Stugge acceleratie in het ondergebied is weg en een vloeiender overpak naar het moment waarop de turbo erbij komt. Meer koppel is duidelijk waarneembaar over de gehele bandbreedte. Dus een dikke plus voor het totaal verhaal.
Enes Yazici
Enes Yazici
2022-06-20
Vriendelijke mensen, goeie service
Mark Gorter
Mark Gorter
2021-04-13
De bus rijdt soepeler en sneller en alles was snel afgesproken , en snel gedaan tegen een goede prijs.
Daan Remijn
Daan Remijn
2021-02-03
Perfect ,trekt beter op en houd niet meer in ben zeer tevreden over het resultaat en was vrij snel gebeurd. Bedankt!